Langų uždengimo srityje dirbu nuo 2015 metų. Pradėjau nuo samdomo žaliuzių montuotojo vienoje (tuo metu) didžiausios ir žinomiausos langų uždengimo gamybos įmonės. Laikui bėgant atsirasdavo vis daugiau klientų, kurie norėjo, kad langų uždengimo paslaugą atlikčiau būtent aš. Klientų ratas pradėjo plėstis, radau patikimus tiekėjus, išmokau gaminti ir nusprendžiau rizikuoti – išėjau iš darbo, atidariau savo mažąją bendriją ir jau pirmaisiais darbo metais aptarnavau virš 100 klientų! Pirmus trys metus dirbome roletai1.lt pavadinimu ir 2022 metais nusprendėme pakeisti savo prakės ženklą, nes senasis daugeliui asocijavosi su viena gerai žinoma baldų įmonę Lietuvoje, o ir mes tapome ne tik roletų langams gamintoju. Papildėme savo asortimentą įvairiomis žaliuzėmis, tinkleliais nuo vabzdžių, romanetėmis, užuolaidomis! Taip mes tapome dellamore. Esame sukaupę daug patirties, tačiau vis dar tobulėjame kiekvieną dieną. Bendradarbiaujame su žinomais prekės ženklais Lietuvoje, Olandijoje, Vokietijoje, Lenkijoje, Jungtinėje Karalystėje. Esame įgyvendinę daugybę tiek privačių, tiek juridinių ir Valstybinių projektų. Šiuo metu skaičiuojame virš 1500 įgyvendintų užsakymų ir virš 10.000 sumontuotų gaminių.
dellamore įkūrėjas A. Jacukevičius

Mūsų tikslas
Suteikti kompetentingas, aukšto lygio visų tipų langų uždengimų gamybos, montavimo, remonto ir priežiūros paslaugas.

Vizija
Siekiame būti: patraukliausiu, patikimiausiu, geidžiamiausiu ir geriausiu rinkoje partneriu visų tipų langų uždengimų gamybos, montavimo, eksploatacijos ir priežiūros klausimais, gebančiu savo klientams pasiūlyti vertingiausius ir racionaliausius sprendimus, aukščiausios kokybės produktus bei paslaugas.

Vertybės
* Patikimumas.  Vykdome savo pažadus klientams, darbuotojams ir partneriams
* Iniciatyvumas. Esame iniciatyvi komanda, atkakliai siekiame savo užsibrėžtų tikslų. nebijome iššūkių ir greitai reaguojame į pokyčius.
* Saugumas. Tiekdami produktus ir paslaugas visuomet atsižvelgiame į klientų ir darbuotojų saugumo poreikius. Užtikriname saugią aplinką klientams, jų turtui ir duomenims.
* Tęstinumas. Vertiname ilgalaikę partnerystę.

Dirba nuolat tobulėjanti komanda:

• Analizuojame ir atsižvelgiame į klientų poreikius,
• Užtikriname profesionalias ir kokybiškas paslaugas,
• Rūpinamės darbuotojais ir sudarome geriausias sąlygas jiems dirbti ir tobulėti